Handla på nätet

Enkla tips när man handlar på nätet

Det finns några bra saker att tänka på när man handlar på nätet. Det är inte revolutionerande tips, men sånt som kan spara både tid och pengar. Och att handla billigare är något man gärna gör, och föga förvånande är det bästa sättet att komma billigare undan att handla via nätet.

Allt från solglasögon till försäkringar finns på nätet

Det är två exempel på hur stort spann det är på vad man enkelt handlar på nätet, och oftast billigare än i vanliga butiker även om prisskillnaden har minskat. Och eftersom jsg är totalt ointresserad av försäkringar, lån och skier så är det alltid nätet jsg vänder mig till..

Försäkringar eller bolån – vad lockar minst?

Om man inte är väldigt intresserad av ekonomisks tjänster och produkter så tror jag att man, liksom jag, hellre hittar någon annan spm redan gjort efterforskningar och vet bad som är bäst, billigast e,ler vad det nu kan vara. Topplistor, bäst i test och artiklar med jämförelser mellan olika alternativ är min ledstjärna och då hsr jsg valt samtliga försäkringar och alla lån utom bolånet spm sköttes av bilfirman.så nätet har gjort att jag slipper sätta mig in i amorteringskravets regler, pensionens fonder eller vilken hemförsäkring jag skall ta.