Vem och vad

Vem som har gjort vad mot någon annan

Vem och vad är bra frågor nästan när som helst. Vem? Jag. Vad? Inget. Det är en vanlig sak att höra nästan överallt där jag inte är. Jag misstänker att så är fallet eftersom det sällan eller aldrig sker för jag befinner mig. Undantaget är kanske om jag behöver juridisk hjälp i Stockholm någon mer gång. Det blev i ett slag mycket svårare för mig, och jag kan försäkra er om att jag gjorde allt i min makt för att inte tappa den juridiska kontakt jag hade.

Golfklubbor, skidor och en mountainbike

Det är ett par av de sportigare saker jag vill köpa. Skidorna jag har kan funka en säsong till, men jag är väldigt sugen på att köpa en mountainbike. Golfklubbor klarar jag mig utan ett tag till, det är inget fullt golfset jag behöver. En ny driver och jag skulle vilja testa en ny wedge som jag såg på klubben. Men som alla vet är golfklubbor inte direkt billigt, så även om det bara är ett par stycken är det en kostnad som räknas. Men högst på topplistan ligger en MTB, en cykel eller en mountainbike om man så vill.

En mountainbike hellre än en elcykel

Jag har tidigare vacklat i frågan, och varit sugen på att köpa en elcykel eller r.om en elmoppe. Det är mest för att jag gillar miljötänket, men det låter trivsamt också. Men det blir varken en elcykel eller elmoped; jag väljer att lägga mina pengar på en ny mountainbike så fort jag har sparat ihop tillräckligt. Eventuellt kan jag låna lite av brorsan, men han brukar ha en massa villkor jag inte vill ställa upp på.

 

Då vet ni.